REFERENCIA


Rólunk írták

“Ezúton igazolom, hogy az Antenna Hungária Zrt. által meghatározott 26 helyszínen –

a szolgáltatásaink folyamatos és energiatakarékos módon történő biztosítása érdekében – a Rubin Informatikai Zrt. megoldását választottuk és alkalmazzuk.”

Bosits Miklós
Műszaki főmunkatárs
Antenna Hungária Zrt.


“Ezúton erősítem meg, hogy Rubin informatikai Zrt., mint minősített beszállítónk, cégünknek, a Magyar Telekom Nyrt.-nek, több éve szállít és üzemeltet olyan klímavezérlő berendezéseket,

melyek segítségével az energia-megtakarítás, valamint az egységek menedzselhetősége terén nagyon kedvező eredményeket értünk el. A beruházásaink kevesebb, mint 3 év alatt megtérültek.
A jövőben is számítunk a Rubin Informatikai Zrt. által kínált hatékony megoldásokra.”

Várfalvai Csaba
Senior Fejlesztési Menedzser
Magyar Telekom Nyrt.      


Ezúton igazolom, hogy a Rubin informatikai Zrt., a Pannon Takarék Bank Zrt. által kijelölt kirendeltségeken, az energiafelhasználás racionalizálása céljából egyedi fogyasztásmérő rendszert telepített és üzemeltetett pilot rendszerként, valamint gondoskodott a mért adatok rögzítéséről, a mérési eredmények folyamatos monitorozásáról, illetve azok számítógépes feldolgozásáról. A feldolgozott adatok és eredmények üzleti titoknak minősülnek A fenti tevékenységeket a Rubin informatikai Zrt., maradéktalanul elvégezte, munkájukkal meg vagyunk elégedve.

Mórotz Gergely
Üzemviteli munkatárs
Pannon Takarék Bank Zrt.

KAPCSOLAT

Rubin Informatikai Zrt. 1149 Budapest, Egressy út 17-21. (A Szuzuki Ház első emelete)
Telefon: +36 1 469 40 20 Fax: +36 1 469 40 29 Kollégáink állnak rendelkezésére: hétköznap 8-17 óráig E-mail: info@rubin.hu Home: www.rubin.hu

Cégismertető IT- szolgáltatások nagyvállalatoknak.

Energiamegtakarítás, teszt- és support-szolgáltatás, egyedi fejlesztés, nemzetközi és egyedi IT projektek.

minosegbiztositasreferenciakkapcsolat